Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις τρίβουμε με το σύρμα της κουζίνας για να φύγουν τυχόν χώματα και τις βράζουμε σε άφθονο νερό με χονδρό αλάτι για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις ανακατέυουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Τις βάζουμε σε 1 ταψί και τις ψήνουμε για 20 λεπτά στου 220 βαθμούς.
TIP: Aν θελετε αντί για χυμό πορτοκαλιού και μανταρινιού μπορειτε να βάλετε χυμό λεμονιού και δενδρολίβανο.
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις τρίβουμε με το σύρμα της κουζίνας για να φύγουν τυχόν χώματα και τις βράζουμε σε άφθονο νερό με χονδρό αλάτι για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις ανακατέυουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Τις βάζουμε σε 1 ταψί και τις ψήνουμε για 20 λεπτά στου 220 βαθμούς.
TIP: Aν θελετε αντί για χυμό πορτοκαλιού και μανταρινιού μπορειτε να βάλετε χυμό λεμονιού και δενδρολίβανο.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...