Εκτέλεση:
Πλένετε και στραγγίζετε τα πράσα,τα κόβετε και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα. Ετοιμάζετε το ζωμό και τον διατηρείτε ζεστό.
Μαραίνετε τα κρεμμύδια με το λάδι. Προσθέτετε τον κιμά και τα ανακατεύετε μέχρι να καλοψηθεί. Προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι και το κατεβάζετε από τη φωτιά.
Αδειάζετε τον κιμά πάνω στα πράσα στην κατσαρόλα, πασπαλίζετε το ρύζι από πάνω, ρίχνετε το ζωμό και ελέγχετε το αλάτι του.
Τα ψήνετε για 30' σε χαμηλή φωτιά. Όταν σβήσετε τη φωτιά, προσθέστε το χυμό λεμονιού.
Πλένετε και στραγγίζετε τα πράσα,τα κόβετε και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα. Ετοιμάζετε το ζωμό και τον διατηρείτε ζεστό.
Μαραίνετε τα κρεμμύδια με το λάδι. Προσθέτετε τον κιμά και τα ανακατεύετε μέχρι να καλοψηθεί. Προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι και το κατεβάζετε από τη φωτιά.
Αδειάζετε τον κιμά πάνω στα πράσα στην κατσαρόλα, πασπαλίζετε το ρύζι από πάνω, ρίχνετε το ζωμό και ελέγχετε το αλάτι του.
Τα ψήνετε για 30' σε χαμηλή φωτιά. Όταν σβήσετε τη φωτιά, προσθέστε το χυμό λεμονιού.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...