Εκτέλεση:
Πλένουμε τα πράσα.
Πλένουμε το σέλινο. Κόβουμε χοντρά κομμάτια το σελινο, το βράζουμε για 2 βράσεις και το σουρώνουμε.
Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε, αφού κόψουμε τα πράσα, και ρίχνουμε να τσιγαριστεί λίγο και το νεροβρασμενο σέλινο.
Ρίχνουμε τα ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι να βράσουν για μισή ώρα. Πριν το τέλος(πάντα δοκιμάζουμε αν έβρασαν) ρίχνουμε μισό φλυτζάνι λάδι και χυμό από 1 λεμόνι.
Είναι αργίτικη συνταγή απλή και πολύυυυυ νόστιμη.
Πλένουμε τα πράσα.
Πλένουμε το σέλινο. Κόβουμε χοντρά κομμάτια το σελινο, το βράζουμε για 2 βράσεις και το σουρώνουμε.
Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε, αφού κόψουμε τα πράσα, και ρίχνουμε να τσιγαριστεί λίγο και το νεροβρασμενο σέλινο.
Ρίχνουμε τα ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι να βράσουν για μισή ώρα. Πριν το τέλος(πάντα δοκιμάζουμε αν έβρασαν) ρίχνουμε μισό φλυτζάνι λάδι και χυμό από 1 λεμόνι.
Είναι αργίτικη συνταγή απλή και πολύυυυυ νόστιμη.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...