Παραγωγική Διαδικασία:
Διαχωρισμός από τη σταφυλομάζα μετά από 8-12 ώρες, στατική απολάσπωση, ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 18 με 20οC.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Έντονο ροζέ χρώμα, με σύνθετη μύτη από αρωματικά χόρτα, με απαλές τανίτες και γεμάτο στόμα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει λαχανικά και πίνεται ευχάριστα, παγωμένο ως επιδόρπιο.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...