Παίρνετε μεγάλα σαλιγκάρια, τα πλένετε και τα βάζετε στο τηγάνι με τη μούρη προς τα κάτω.
Τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά σε ελαιόλαδο και ανακατεύετε 2-3 φορές. Στο τέλος, ρίχνετε αλάτι και ξίδι και λίγες βελόνες δεντρολίβανο.

ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λουκάνικα σε πικάντικη σάλτσα

Υλικά: 4 λουκάνικα (δοκιμάστε τα λουκανικα Μυκόνου Nikas με θρούμπι και ρίγανη) 6 πατάτες μετρίου μεγέθους 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ½ φλυτζάνι κέτσαπ ή...

ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αρνίσια Παϊδάκια Πορτοκαλάτα

Υλικά (για 2 άτομα): Παϊδάκια αρνίσια ή μπριτζόλες (περίπου 600 γρ) 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 2 φλυτζάνια τσαγιού σπορέλαιο χυμός 1 πορτοκαλιού λίγη μέντα Εκτέλεση: Βάζουμε το λάδι να κάψει στην...

ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πατάτες στο φούρνο (αλα γαλλικά)

Υλικά 1 κιλό στρογγυλές πατάτες Κύβος Knorr Αλεύρι Παρμεζάνα ή τυρί κεφαλοτύρι αρεσκείας του καθενός Παντσέτα σε κύβους Εκτέλεση Κόβουμε παρα πολύ λεπτές τις πατάτες. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι νερό...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ