Εκτέλεση:
Πλαίνουμε και κόβουμε τα υλικά σε μεγάλα κομμάτια. Κατόπιν τα περνούμε στα ειδικά εξαρτήματα για σουβλάκια του φούρνου και στη βέργα της σούβλας (για κοτόπουλα κλπ). Προσθέτουμε και τα φύλλα δάφνης (όχι πολλά, μόνο για μια απαλή μυρωδιά).
Τα ψήνουμε σε σιγανή φωτιά χωρίς να αρπάξουν πολύ. Στο πιάτο κομματιάζουμε όποια υλικά θέλουμε και τα περιχύνουμε με χτυπημένο λαδολέμονο και ρίγανη.Τρώγεται ωραία με πιλάφι.
Έτοιμο! Καλή όρεξη!
Πλαίνουμε και κόβουμε τα υλικά σε μεγάλα κομμάτια. Κατόπιν τα περνούμε στα ειδικά εξαρτήματα για σουβλάκια του φούρνου και στη βέργα της σούβλας (για κοτόπουλα κλπ). Προσθέτουμε και τα φύλλα δάφνης (όχι πολλά, μόνο για μια απαλή μυρωδιά).
Τα ψήνουμε σε σιγανή φωτιά χωρίς να αρπάξουν πολύ. Στο πιάτο κομματιάζουμε όποια υλικά θέλουμε και τα περιχύνουμε με χτυπημένο λαδολέμονο και ρίγανη.Τρώγεται ωραία με πιλάφι.
Έτοιμο! Καλή όρεξη!
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...