Εκτέλεση:
- Κόβουμε στην άκρη τα σπαράγγια να μείνει το τρυφερό μέρος.
- Χτυπάμε τα αβγά με λίγο αλάτι και το ρίχουμε στα σπαράγγια μαζί
με 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
- Tα ανακατεύουμε και παίρνουμε ένα μικρό ταψάκι. Το αλείφουμε
με λάδι, στρώνουμε το φύλλο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μαζί με
λίγο αλάτι.
- Κατόπιν, το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο και το αλείφουμε
επάνω με λίγο λάδι και το χαράζουμε σε μερίδες.
- Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο τρία τέταρτα της ώρας.
Τυρόπιτα ταψιού
ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα κρούστας βουτυρωμένα στο πάνω μέρος του ταψιού και 2 φύλλα κρούστας βουτυρωμένα στο πάνω μέρος του ταψιού Γέμισμα 2 μπωλ γιαούρτι στραγγισμένο 4 αβγά 300 γραμ. φέτα 100 γραμ....
Κρέπες
Υλικά: 4 μεγάλα αβγά κάτι παραπάνω από 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουτ. αλάτι 6-7 κουτ. λιωμένο βούτυρο λίγο ελαιόλαδο και λίγη κρέμα γαλακτος Γέμιση: 1/2 κιλό μπανάνες...
Κεφαλονίτικη λαχανόπιτα
Υλικά για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 1/2 κιλό σέσκουλα 1 πράσο 1 ματσάκι σέλινο 1 ματσάκι μαιντανό 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι μάραθο 2 κρεμμύδια 1 κεφάλι σκόρδο 4 μέτριες ντομάτες τριμμένες μισό κιλό...