από
base
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΤΑΛΑΤΟΥΡΙ
Υλικά:
- 450 γρ. γιαούρτι
- 2 αγγουράκια κομμένα σε τετραγωνάκια
- αλάτι
- πιπέρι άσπρο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- δυόσμο ξηρό
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα αγγουράκια και τα κόβουμε σε τετραγωνάκια. Λιώνουμε το σκόρδο. Ρίχνουμε το γιαούρτι στα αγγουράκια, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι και τα ανακατέυουμε καλά. Ρίχνουμε το δυόσμο από πάνω και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγο.
Συνοδέυει πολύ ωραία κρεατικά.
Καθαρίζουμε τα αγγουράκια και τα κόβουμε σε τετραγωνάκια. Λιώνουμε το σκόρδο. Ρίχνουμε το γιαούρτι στα αγγουράκια, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι και τα ανακατέυουμε καλά. Ρίχνουμε το δυόσμο από πάνω και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγο.
Συνοδέυει πολύ ωραία κρεατικά.
MORFAT Creamy
Το MORFAT Creamy είναι φυτικό προϊόν που αντικαθιστά τη σαντιγί, είναι φτιαγμένη από άπαχο γάλα και φυτικά λιπαρά και δεν έχει συντηρητικά. Είναι συσκευασμένη σε μεταλλικό δοχείο, με ειδικό καπάκι...
Πόσο καιρό διατηρείται ένα τυρί
Τα μαλακά τυριά πρέπει να τρώγονται σχεδόν αμέσως μετά την αγορά τους. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο σκληρό είναι ένα τυρί, τόσο περισσότερο διατηρείται φρέσκο. Αλλά να θυμάστε πως το τυρί...
Φορμαέλλα Παρνασσού
Η φορμαέλλα είναι παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μείγματα αυτών, στην περιοχή της Αράχωβας Παρνασσού. Είναι σκληρό τυρί, με πικάντικη γεύση και πλούσιο...