Ασύρτικο από αμπελώνες της Θήρας,οινοποιείται και εμφιαλώνεται σε οινοποιείο της Σαντορίνης.Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Οίνος λευκός,ξηρός, ισορροπημένος,με φρουτώδη, πλούσια, μεστή γεύση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει τοπικούς μεζέδες,θαλασσινά,ψάρια.Αρνάκι λεμονάτο.Σερβίρεται δροσερό στους 8oC.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...