Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ένα κρασί μοναδικής αρωματικής και γευστικής σύνθεσης προϊόν του Σαντορινιού αμπελώνα από Ασύρτικο, Αϊδάνι και Αθήρι που μετά το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης περνάει κάποιους μήνες ωρίμανσης σε βαρέλι. Αυτό του προσδίδει μια ξεχωριστή φυσιογνωμία.
Συνδυασμοί:
Αγκαλιάζει στοργικά οστρακοειδή, θαλασσινά στη σχάρα ή ορεκτικά. Σερβίρεται στους 10οC
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...