Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρησιμοποιώντας το Ασύρτικο, το Αϊδάνι και το Αθήρι στις κατάλληλες αναλογίες και στο κατάλληλο χρόνο ωρίμανσης με προσεκτική οινοποίηση παράγεται ένα έντονα φρουτώδες ημίξηρο κρασί με κρυστάλλινη διαύγεια, αρώματα λουλουδιών, πλούσια γεύση και ισορροπημένο χαρακτήρα.
Συνδυασμοί:
Με διάχυτη την αρμονία στη σύνθεσή του νιώθει άνετα με θαλασσινά, ορεκτικά ή ακόμα ως aperitif. Σερβίρεται στους 10οC
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...