• 5 κρόκοι αυγών
  • 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 500 γρ. τυρί Μασκαρπόνε ή Φιλαδέλφεια
  • 2 πακέτα σαβαγιάρ του FORNO BONOMI
  • 2 κούπες τσαγιού καφέ εσπρέσσο
  • 4 κουταλιές σούπας ρούμι
  • κακάο VAN HOUTEN

    Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε το τυρί. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να γίνει μια κρέμα ομοιόμορφη.
  • Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε τον καφέ με το ρούμι. Εκεί βουτάμε τα σαβαγιάρ από τη μια μεριά σε ένα δίσκο ή πιατέλα ή πυρέξ, προσθέτουμε τη μισή κρέμα από πάνω και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ.
  • Στρώνουμε επάνω την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε το δίσκο στο ψυγείο όπου θα μείνει το λιγότερο 5-6 ώρες. Λίγο πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια με κακάο VAN HOUTEN.
  • PHILADELPHIA

    ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

    5 κρόκοι αυγών 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 500 γρ. τυρί Μασκαρπόνε ή Φιλαδέλφεια 2 πακέτα σαβαγιάρ του FORNO BONOMI 2 κούπες τσαγιού καφέ εσπρέσσο 4 κουταλιές σούπας ρούμι κακάο VAN HOUTEN...

    PHILADELPHIA

    Πατέ με καπνιστό σολομό

    Υλικα για 4 200 γρ. καπνιστό σολομό 100 γρ. τυρί κρέμα Light 1 κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζετε τη φλούδα από τα λεμόνια και την κρατάτε για το γαρνίρισμα. Στίβετε το χυμό των λεμονιών....

    PHILADELPHIA

    Scones (Ψωμάκια με γιαούρτι)

    Υλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/4 κουτ. γλυκού διτανθρακική σόδα (σκόνη) αλάτι 50 γραμ. βούτυρο Meggle 150 γραμ. τυρί κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι 3 κουτ. σούπας γάλα φρέσκα φρούτα για...

    ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ