Εκτέλεση:
Λιώνουμε πολύ καλά το βιτάμ με την άχνη, ώσπου το μίγμα να γίνει άσπρο και σε μορφή αλοιφης.
Έπειτα προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, τα μπισκότα τριμμένα και το καρύδι. Τα ανακατεύουμε με τα χέρια καλά και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Το βγάζουμε και πλάθουμε μικρά μπαλάκια (τρουφάκια). Τα βουτάμε γύρω-γύρω να κολλήσουν τρούφα και τα βάζουμε στα χαρτάκια τους.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Λιώνουμε πολύ καλά το βιτάμ με την άχνη, ώσπου το μίγμα να γίνει άσπρο και σε μορφή αλοιφης.
Έπειτα προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, τα μπισκότα τριμμένα και το καρύδι. Τα ανακατεύουμε με τα χέρια καλά και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Το βγάζουμε και πλάθουμε μικρά μπαλάκια (τρουφάκια). Τα βουτάμε γύρω-γύρω να κολλήσουν τρούφα και τα βάζουμε στα χαρτάκια τους.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...