Εκτέλεση:
Παίρνουμε τη μαγιά και τη λιώνουμε σε ένα ποτήρι γεμάτο νερό.
Έπειτα χύνουμε τη νερουλή μάγια στο ζυμάρι και πλάθουμε το ζυμάρι σε στρογγυλό σχήμα.
Μετά ρίχνουμε τον κύβο φέτας στο ζυμάρι και το απλώνουμε.
Έπειτα διπλώνουμε το ζυμάρι και το ενώνουμε μεταξύ του.
Αμέσως μετά το τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και είνα έτοιμο.
Παίρνουμε τη μαγιά και τη λιώνουμε σε ένα ποτήρι γεμάτο νερό.
Έπειτα χύνουμε τη νερουλή μάγια στο ζυμάρι και πλάθουμε το ζυμάρι σε στρογγυλό σχήμα.
Μετά ρίχνουμε τον κύβο φέτας στο ζυμάρι και το απλώνουμε.
Έπειτα διπλώνουμε το ζυμάρι και το ενώνουμε μεταξύ του.
Αμέσως μετά το τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και είνα έτοιμο.
Τυρόπιτα ταψιού
ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα κρούστας βουτυρωμένα στο πάνω μέρος του ταψιού και 2 φύλλα κρούστας βουτυρωμένα στο πάνω μέρος του ταψιού Γέμισμα 2 μπωλ γιαούρτι στραγγισμένο 4 αβγά 300 γραμ. φέτα 100 γραμ....
Κρέπες
Υλικά: 4 μεγάλα αβγά κάτι παραπάνω από 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουτ. αλάτι 6-7 κουτ. λιωμένο βούτυρο λίγο ελαιόλαδο και λίγη κρέμα γαλακτος Γέμιση: 1/2 κιλό μπανάνες...
Κεφαλονίτικη λαχανόπιτα
Υλικά για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 1/2 κιλό σέσκουλα 1 πράσο 1 ματσάκι σέλινο 1 ματσάκι μαιντανό 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι μάραθο 2 κρεμμύδια 1 κεφάλι σκόρδο 4 μέτριες ντομάτες τριμμένες μισό κιλό...