Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα το χταποδάκι, το οποίο το έχουμε κόψει σε κομμάτια, μαζί με το λάδι και το κρεμμύδι.
Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε το κόκκινο κρασάκι μας και τα αφήνουμε για λίγο.
Στη συνέχεια βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με μπόλικο νερό και τα μακαρόνια. Τα αφήνουμε να βράσουν και είναι έτοιμα!
Τσιγαρίζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα το χταποδάκι, το οποίο το έχουμε κόψει σε κομμάτια, μαζί με το λάδι και το κρεμμύδι.
Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε το κόκκινο κρασάκι μας και τα αφήνουμε για λίγο.
Στη συνέχεια βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με μπόλικο νερό και τα μακαρόνια. Τα αφήνουμε να βράσουν και είναι έτοιμα!
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...