Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε τα κορν φλεϊκς σε ένα σκεύος και προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα.
Κόβουμε τα φύλλα κρουστάς σε τετράγωνα περίπου 10x10 πόντους. Βάζουμε τα φύλλα κρούστας σε μικρά μπολ.
Παίρνουμε παγωτό και το κάνουμε μπάλα (περίπου 100γρ κάθε μπάλα). Τις περνάμε από τα κορν φλεϊκς για να σχηματιστεί μια κρούστα και μετά στα μπολ στα οποία έχουμε ήδη τοποθετήσει το φύλλο κρούστας. Τα αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Την ώρα του σερβιρίσματος τα αφαιρούμε από τα μπολ και τα περνάμε από πολύ ζεστό τηγάνι η καλύτερα από φριτέζα για 20 δευτερόλεπτα περίπου.
Μετά τα τοποθετούμε σε μπολ και να γαρνίρουμε με σως καραμέλα και αμύγδαλα.
Θρυμματίζουμε τα κορν φλεϊκς σε ένα σκεύος και προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα.
Κόβουμε τα φύλλα κρουστάς σε τετράγωνα περίπου 10x10 πόντους. Βάζουμε τα φύλλα κρούστας σε μικρά μπολ.
Παίρνουμε παγωτό και το κάνουμε μπάλα (περίπου 100γρ κάθε μπάλα). Τις περνάμε από τα κορν φλεϊκς για να σχηματιστεί μια κρούστα και μετά στα μπολ στα οποία έχουμε ήδη τοποθετήσει το φύλλο κρούστας. Τα αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Την ώρα του σερβιρίσματος τα αφαιρούμε από τα μπολ και τα περνάμε από πολύ ζεστό τηγάνι η καλύτερα από φριτέζα για 20 δευτερόλεπτα περίπου.
Μετά τα τοποθετούμε σε μπολ και να γαρνίρουμε με σως καραμέλα και αμύγδαλα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...