ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

 

Συνολικός χρόνος δημιουργίας μέχρι το σερβίρισμα 35 λεπτά.

Στο multimulinex χτυπάμε μέχρι πλήρους πολτοποίησης, τα παρακάτω:

Υλικά:
  • χυμό ενός πορτοκαλιού
  • 1 κρεμύδι
  • 2 – 3 ... κατά διάθεση, σκελίδες σκόρδο
  • soya sauce 2 κουτάλια της σούπας
  • Λάδι, 2 κουτάλια της σούπας
  • 4 σφηνάκια ρακί
  • πιπέρι
  • κάρυ
  • ρίγανη
Εκτέλεση:
  • Βάζουμε την μοσχαρίσια μπριζόλα στο καυτό τηγάνι για 30 – 60 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά.
  • Χαμηλώνουμε στο μισό ρίχνουμε την sauce και την αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένη για μισή ώρα (μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά), γυρνώντας την κανά δυο φορές
Σερβίρουμε την μπριζόλα και την περιχύνουμε με όλη την σάλτσα.

Καλή σας όρεξη.

ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές

Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...

ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Χοιρινό Αντριάννας

Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...

ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου

Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ