Εκτέλεση:
Τσιγαρίζω καλά το βοδινό.
Σε μια αλλη κατσαρόλα τσιγαρίζω τις πατάτες, τα καρότα, το μπιζέλι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές (βάζουμε πρώτα τις πατάτες, τα καρότα και τα μπιζέλια γιατί θέλουν πιο πολύ χρόνο). Προσθέτω την ντομάτα και το κάρυ και ανακατεύω για 1-2 λεπτά.
Ρίχνω νερό και αλατοπιπερώνω και το αφήνω να ψηθεί.
Τσιγαρίζω καλά το βοδινό.
Σε μια αλλη κατσαρόλα τσιγαρίζω τις πατάτες, τα καρότα, το μπιζέλι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές (βάζουμε πρώτα τις πατάτες, τα καρότα και τα μπιζέλια γιατί θέλουν πιο πολύ χρόνο). Προσθέτω την ντομάτα και το κάρυ και ανακατεύω για 1-2 λεπτά.
Ρίχνω νερό και αλατοπιπερώνω και το αφήνω να ψηθεί.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...