Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μοσχάρι.
Αφού το ξαφρίσουμε καλά, βάζουμε τα λαχανικά μας ολόκληρα, το λάδι και τα μπαχαρικά.
Σιγοβράζουμε για δύο ώρες.
Σερβίρουμε με λεμόνι.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μοσχάρι.
Αφού το ξαφρίσουμε καλά, βάζουμε τα λαχανικά μας ολόκληρα, το λάδι και τα μπαχαρικά.
Σιγοβράζουμε για δύο ώρες.
Σερβίρουμε με λεμόνι.
Κοτόσουπα Αυγολέμονο (Του Πετεινού το Ζουμί)
Υλικά: (Για 4 η 6 άτομα, ανάλογα με την όρεξη σας) 1 κοτόπουλο (κόκκορας, κότα, ο,τι θέλετε) 1 κρεμμύδι 6-8 πατάτες μέτριες 6-8 καρότα μαϊντανό 200 γραμ. κριθαράκι 2 αυγά τον χυμό ενός λεμονιού...
Φακές σούπα
Υλικά ½ κιλό φακές (ψιλές ή χοντρές ανάλογα την προτίμησή σας) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 ποτήρι νερού ντοματοχυμό 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο αλάτι 4-5 κόκκοι μαύρο χοντρό...
Ρεβίθια και άλλα
Υλικά (για τέσσερα άτομα): 1 κιλό ρεβίθια 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κούπα ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1/4 κύβο ζωμού λαχανικών (προαιρετικά) Σόδα (σκόνη) Εκτέλεση: Κατ'αρχήν τα ρεβίθια πρέπει οπωσδήποτε να...