Εκτέλεση:
Ψήνουμε σιγά σιγά το μπούτι στην κατσαρόλα και μόλις είναι έτοιμο σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε - αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λίγο νεράκι.
Όταν είναι έτοιμα και τα λαχανικά μας, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα, τα βάζουμε στο μπλέντερ και φτιάχνουμε μια ωραία σάλτσα. Αν δεν είναι πολύ πηχτή μπορούμε να βάλουμε νεράκι και ένα κύβο βοδινού και δένουμε όσο θέλουμε με κορν φλάουρ.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρέας μας το βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Συνοδεύεται με ρύζι μπασμάτι.
Ψήνουμε σιγά σιγά το μπούτι στην κατσαρόλα και μόλις είναι έτοιμο σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε - αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λίγο νεράκι.
Όταν είναι έτοιμα και τα λαχανικά μας, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα, τα βάζουμε στο μπλέντερ και φτιάχνουμε μια ωραία σάλτσα. Αν δεν είναι πολύ πηχτή μπορούμε να βάλουμε νεράκι και ένα κύβο βοδινού και δένουμε όσο θέλουμε με κορν φλάουρ.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρέας μας το βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Συνοδεύεται με ρύζι μπασμάτι.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...