Εκτέλεση:
Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους. Κόβουμε το κρεμμύδι σε λωρίδες. Κόβουμε τα μανιτάρια σε 4 κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει.
Αφαιρούμε το κρέας και βάζουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Αφού τσιγαριστούν βάζουμε ξανά το κρέας.
Προσθέτουμε το μέλι και πορτοκάλι και μετά τα μπαχαρικά.
Μετά από 10 λεπτά κατεβάζουμε την φωτιά χαμηλά και αφήνουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μαζί.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι (μπασμάτι) ή με τηγανιτές πατάτες.
Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους. Κόβουμε το κρεμμύδι σε λωρίδες. Κόβουμε τα μανιτάρια σε 4 κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει.
Αφαιρούμε το κρέας και βάζουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Αφού τσιγαριστούν βάζουμε ξανά το κρέας.
Προσθέτουμε το μέλι και πορτοκάλι και μετά τα μπαχαρικά.
Μετά από 10 λεπτά κατεβάζουμε την φωτιά χαμηλά και αφήνουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μαζί.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι (μπασμάτι) ή με τηγανιτές πατάτες.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...