ΣΥΝΤΑΓΕΣ PHILADELPHIA
CHEESECAKE

 

Υλικά:
  • 450 γρ. μπισκότα (κατά προτίμηση digestive light-δεν είναι τόσο γλυκά)
  • 2 κονσέρβες βύσσινο
  • 200 γρ. βούτυρο (προτείνουμε βιτάμ)
  • 600 γρ. τυρί φιλαδέλφεια
  • 2 ζαχαρούχα γάλατα
  • 1-2 λεμόνια
  • 2 κ.σ. κορνφλάουρ
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Είδος
Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Λιώνουμε το βούτυρο.

Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.

Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε στο μίξερ. Τοποθετούμε το μίγμα στη βαση του ταψιού και ψήνουμε για 8-10' στο φούρνο.

Διαχωρίζουμε τα βύσσινα απο το ζουμί. Βάζουμε το ζουμί σε ένα κατσαρολάκι να θερμαίνεται και προσθέτουμε σιγά σιγά το κορνφλάουρ (ανακατεύουμε συχνά για 10' περίπου λεπτά).

Χτυπάμε στο μίξερ το φιλαδέλφεια και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο. Αφού τα χτυπήσουμε προσθέτουμε και το λεμόνι.

Όταν κρυώσει η βάση προσθέτουμε την κρέμα και στη συνεχεια το ζουμί βύσσινου.

Βάζουμε και τα βυσσινάκια και μετά στο ψυγείο για 4 ώρες.

PHILADELPHIA

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

5 κρόκοι αυγών 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 500 γρ. τυρί Μασκαρπόνε ή Φιλαδέλφεια 2 πακέτα σαβαγιάρ του FORNO BONOMI 2 κούπες τσαγιού καφέ εσπρέσσο 4 κουταλιές σούπας ρούμι κακάο VAN HOUTEN...

PHILADELPHIA

Πατέ με καπνιστό σολομό

Υλικα για 4 200 γρ. καπνιστό σολομό 100 γρ. τυρί κρέμα Light 1 κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζετε τη φλούδα από τα λεμόνια και την κρατάτε για το γαρνίρισμα. Στίβετε το χυμό των λεμονιών....

PHILADELPHIA

Scones (Ψωμάκια με γιαούρτι)

Υλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/4 κουτ. γλυκού διτανθρακική σόδα (σκόνη) αλάτι 50 γραμ. βούτυρο Meggle 150 γραμ. τυρί κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι 3 κουτ. σούπας γάλα φρέσκα φρούτα για...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ