Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα φασολάκια. Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα. Προσθέτουμε τα φασολάκια, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Διαλύουμε τη σάλτσα σε λίγο νερό και τη ρίχνουμε πάνω στα φασολάκια. Προσθέτουμε νερό, σκεπάζουμε τη γάστρα και τη βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Το φαγητό αυτό το σερβίρουμε με γιαούρτι.
Καθαρίζουμε τα φασολάκια. Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα. Προσθέτουμε τα φασολάκια, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Διαλύουμε τη σάλτσα σε λίγο νερό και τη ρίχνουμε πάνω στα φασολάκια. Προσθέτουμε νερό, σκεπάζουμε τη γάστρα και τη βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Το φαγητό αυτό το σερβίρουμε με γιαούρτι.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...