ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ
Υλικά:
- 500 γρ. καλαμαράκια μικρά
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1/2 ματσάκι άνιθο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 2 καρότα τριμμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 σφηνάκι ούζο
- λίγο αλάτι
- 1/3 της κούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα πλιγούρι
Δυσκολία
μέτρια
Κατηγορίες
Είδος
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε τα καλαμαράκια με το ελαιόλαδο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο.
Μέτα από 2-3 λεπτά σβήνουμε το φαγητό με το ούζο.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη ντομάτα και το πλιγούρι.
Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε και το αλάτι και προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε τα καλαμαράκια με το ελαιόλαδο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο.
Μέτα από 2-3 λεπτά σβήνουμε το φαγητό με το ούζο.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη ντομάτα και το πλιγούρι.
Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε και το αλάτι και προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Σειρά Μαθημάτων: Στρουθοκάμηλος Ι
Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι κρέας ιδιαίτερα εύγευστο, με πολύ καλά διατροφικά χαρακτηριστικά. Το προτιμούν αθλητές, το συνιστούν γιατροί, το επιλέγουν όσοι αναζητούν ποιότητα και σιγουριά στο πιάτο...
Ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
Η γνωριμία με τα προϊόντα ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ και τον τρόπο παρασκευής του ούζου συνεχίστηκε στο Μουσείο του Ούζου, δίπλα στα σύγχρονα αποστακτήρια της Ποτοποιίας ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ. Τραβήξαμε φωτογραφίες, βίντεο...
Αρχαίων Γεύσεις
Πρόκειται για μια αλυσίδα εστιατορίων του ομίλου Αδάμη (ναι, αυτός που έχει και τα γνωστά Beer Academy). Πολύ πρωτότυπη ιδέα και σίγουρα αξιόλογη η προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν πληροφορίες για...