ΣΥΝΤΑΓΕΣ PHILADELPHIA
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ

 

Υλικά:
  • 1 μπαγκέτα
  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • 1 πακετάκι τυρί σε κρέμα (philadelphia ή άλλο)
  • λίγη πάπρικα
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φετούλες που τις ψήνουμε ελαφρώς στο φούρνο να ροδίσουν.
  • Κόβουμε το αγγούρι στη μέση κατά μήκος. Το ένα μισό, αφού το καθαρίσουμε από τη φλούδα, αφαιρούμε τους σπόρους με ένα κουτάλι και το τρίβουμε στον τρίφτη. Το άλλο μισό, το κρατάμε με την φλούδα του, αφαιρούμε επίσης τους σπόρους και το κόβουμε σε λεπτές φετούλες.
  • Στραγγίζουμε το τριμμένο αγγούρι να φύγουν τα πολλά υγρά του και το ανακατέυουμε με το τυρί και την πάπρικα.
  • Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε: Τοποθετούμε το μείγμα τυριού-αγγουριού πάνω στις τραγανές φετούλες ψωμιού και από πάνω, απο μία λεπτή φετούλα αγγουριού.
Δοκιμάστε το, είναι εξαιρετικό!

PHILADELPHIA

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

5 κρόκοι αυγών 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 500 γρ. τυρί Μασκαρπόνε ή Φιλαδέλφεια 2 πακέτα σαβαγιάρ του FORNO BONOMI 2 κούπες τσαγιού καφέ εσπρέσσο 4 κουταλιές σούπας ρούμι κακάο VAN HOUTEN...

PHILADELPHIA

Πατέ με καπνιστό σολομό

Υλικα για 4 200 γρ. καπνιστό σολομό 100 γρ. τυρί κρέμα Light 1 κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζετε τη φλούδα από τα λεμόνια και την κρατάτε για το γαρνίρισμα. Στίβετε το χυμό των λεμονιών....

PHILADELPHIA

Scones (Ψωμάκια με γιαούρτι)

Υλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/4 κουτ. γλυκού διτανθρακική σόδα (σκόνη) αλάτι 50 γραμ. βούτυρο Meggle 150 γραμ. τυρί κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι 3 κουτ. σούπας γάλα φρέσκα φρούτα για...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ