Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε το μέλι, το καλαμποκέλαιο, τα καρότα και την κανέλα.
Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι, την καρυδόψιχα και τις σταφίδες.
Αλείφουμε με λίγο καλαμποκέλαιο τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Καλή επιτυχία!!!
Χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε το μέλι, το καλαμποκέλαιο, τα καρότα και την κανέλα.
Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι, την καρυδόψιχα και τις σταφίδες.
Αλείφουμε με λίγο καλαμποκέλαιο τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Καλή επιτυχία!!!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...