Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ, τη ζάχαρη, το νερό, το κακάο και το λικέρκαι τα βράζουμε μέχρι να γίνουν λεία. Μετά χωρίζουμε μια φλυτζάνα από το μίγμα.
Χτυπάμε το αλεύρι, τα αυγά, το μπέικιν πάουντερ μαζί με το υγρό μίγμα και τα άδειάζουμε σε ένα ταψί.
Τα ψήνουμε περίπου 3/4 της ώρας στους 200 βαθμούς. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το μίγμα που κρατήσαμε στη φλυτζάνα
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ, τη ζάχαρη, το νερό, το κακάο και το λικέρκαι τα βράζουμε μέχρι να γίνουν λεία. Μετά χωρίζουμε μια φλυτζάνα από το μίγμα.
Χτυπάμε το αλεύρι, τα αυγά, το μπέικιν πάουντερ μαζί με το υγρό μίγμα και τα άδειάζουμε σε ένα ταψί.
Τα ψήνουμε περίπου 3/4 της ώρας στους 200 βαθμούς. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το μίγμα που κρατήσαμε στη φλυτζάνα
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...