Εκτέλεση:
Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τα αυγά και το μπέικιν.
Βράζουμε για 10 λεπτά.
Κρατάμε 1 ποτήρι από το υλικό. Το υπόλοιπο το κρυώνουμε και το βάζουμε στο μίξερ και ρίχνουμε τα αυγά το αλεύρι και το μπέικιν.
Βάζουμε σε φόρμα και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Βγάζουμε από την φόρμα και όπως είναι ζεστό ρίχνουμε επάνω το κρύο σιρόπι.
Καλή επιτυχία!
Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τα αυγά και το μπέικιν.
Βράζουμε για 10 λεπτά.
Κρατάμε 1 ποτήρι από το υλικό. Το υπόλοιπο το κρυώνουμε και το βάζουμε στο μίξερ και ρίχνουμε τα αυγά το αλεύρι και το μπέικιν.
Βάζουμε σε φόρμα και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Βγάζουμε από την φόρμα και όπως είναι ζεστό ρίχνουμε επάνω το κρύο σιρόπι.
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...