Εκτέλεση:
Ξύνουμε τα κολοκύθια στην ξύστρα και μετά ψιλοκόβουμε το δυόσμο, ένα κρεμύδι, βάζουμε φρυγανιά τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τυρί τριμμένο ρεγγάτο ή ό,τι άλλο θέλουμε και αλεύρι για να δέσει το μείγμα.
Μετά τους πλάθουμε τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.
Ξύνουμε τα κολοκύθια στην ξύστρα και μετά ψιλοκόβουμε το δυόσμο, ένα κρεμύδι, βάζουμε φρυγανιά τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τυρί τριμμένο ρεγγάτο ή ό,τι άλλο θέλουμε και αλεύρι για να δέσει το μείγμα.
Μετά τους πλάθουμε τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...