Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τις ντομάτες σε στρογγυλές φέτες. Βρέχουμε το κρέας καλά με το κρασί και το αλατοπιπερώνουμε.
Παίρνουμε τη σούβλα της κουζίνας και περνάμε σε αυτήν τα κομμάτια κρέας εναλλάξ. Στρώνουμε στο τραπεζι ένα κομμάτι λαδόχαρτο, βάζουμε επάνω τη σούβλα, πασπαλίζουμε με το κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα.
Τυλίγουμε τη σούβλα με το λαδόχαρτο περίπου 4 γύρους και την δένουμε για να συγκρατείται το χαρτί.
Τη βάζουμε στο φούρνο για να ψηθεί 1 1/2ώρα περίπου.
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τις ντομάτες σε στρογγυλές φέτες. Βρέχουμε το κρέας καλά με το κρασί και το αλατοπιπερώνουμε.
Παίρνουμε τη σούβλα της κουζίνας και περνάμε σε αυτήν τα κομμάτια κρέας εναλλάξ. Στρώνουμε στο τραπεζι ένα κομμάτι λαδόχαρτο, βάζουμε επάνω τη σούβλα, πασπαλίζουμε με το κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα.
Τυλίγουμε τη σούβλα με το λαδόχαρτο περίπου 4 γύρους και την δένουμε για να συγκρατείται το χαρτί.
Τη βάζουμε στο φούρνο για να ψηθεί 1 1/2ώρα περίπου.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...