Εκτέλεση:
Κόβουμε τα υλικά σε φέτες.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το αλεύρι). Τα σβήνουμε με το λεμόνι και προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσουν , περίπου 20΄ και να μείνουν με λίγο ζουμί.
Σε 1/2 ποτήρι νερό διαλύουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε στο φαγητό μας. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λευκό βρασμένο ρύζι το οποίο περιχύνουμε με την σάλτσα του φαγητού.
Είναι πολύ εύκολο και νόστιμο. Και με ένα ποτηράκι παγωμένο κρασί είναι απόλαυση.
Άντε στην υγειά σας και καλή όρεξη.
Κόβουμε τα υλικά σε φέτες.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το αλεύρι). Τα σβήνουμε με το λεμόνι και προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσουν , περίπου 20΄ και να μείνουν με λίγο ζουμί.
Σε 1/2 ποτήρι νερό διαλύουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε στο φαγητό μας. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λευκό βρασμένο ρύζι το οποίο περιχύνουμε με την σάλτσα του φαγητού.
Είναι πολύ εύκολο και νόστιμο. Και με ένα ποτηράκι παγωμένο κρασί είναι απόλαυση.
Άντε στην υγειά σας και καλή όρεξη.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...