Εκτέλεση:
Βράζουμε τις φλούδες των μανταρινιών και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Αφήνουμε στην άκρη λίγη ζάχαρη και αμύγδαλα και τα υπόλοιπα τα ανακατεύουμε καλά. Τα κάνουμε μπαλάκια και τα κυλάμε στην ζάχαρη και στα αμύγδαλα που έχουμε κρατήσει.
Διατηρούνται έτσι χωρίς ψυγείο γιά μεγάλο διάστημα.
Βράζουμε τις φλούδες των μανταρινιών και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Αφήνουμε στην άκρη λίγη ζάχαρη και αμύγδαλα και τα υπόλοιπα τα ανακατεύουμε καλά. Τα κάνουμε μπαλάκια και τα κυλάμε στην ζάχαρη και στα αμύγδαλα που έχουμε κρατήσει.
Διατηρούνται έτσι χωρίς ψυγείο γιά μεγάλο διάστημα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...