Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη πατάμε με ένα πιρούνι τη μυζήθρα.
Τη βάζουμε σε ένα ταψί και από πάνω τα μήλα και τα φυστίκια. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκινίσει η επιφάνεια.
Τέλος, βάζουμε την καραμέλα από πάνω.
Σερβίρεται με παγωτό ή με φρέσκια κρέμα.
Σε μια λεκάνη πατάμε με ένα πιρούνι τη μυζήθρα.
Τη βάζουμε σε ένα ταψί και από πάνω τα μήλα και τα φυστίκια. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκινίσει η επιφάνεια.
Τέλος, βάζουμε την καραμέλα από πάνω.
Σερβίρεται με παγωτό ή με φρέσκια κρέμα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...