Εκτέλεση
- Καίμε το λάδι και περιχύνουμε το αλεύρι. Το τρίβουμε με τα χέρια μας να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Ανοίγουμε μια λακούβα στη μέση και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ζυμώνουμε καλά και μετά πλάθουμε μικρά κουλουράκια.
- Τα ρίχνουμε στο λάδι (καυτό) και τα ψήνουμε.
- Πασπαλίζετε με κανέλα και ζάχαρη άχνη.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...