Εκτέλεση:
Πρώτα σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια βάλτε σε ένα πυρέξ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το γάλα και το κακάο. Μετά τα ζεστένουμε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων ώσπου να λιώσει το βούτυρο.
Κατόπιν ρίχνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
Μετά τοποθετούμε το γλυκό σε αλουμινόχαρτο σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη ώσπου να παγώσει.
Πρώτα σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια βάλτε σε ένα πυρέξ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το γάλα και το κακάο. Μετά τα ζεστένουμε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων ώσπου να λιώσει το βούτυρο.
Κατόπιν ρίχνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
Μετά τοποθετούμε το γλυκό σε αλουμινόχαρτο σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη ώσπου να παγώσει.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...