Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε αρκετά καλά το μοσχάρι (κατά το βράσιμο αφαιρούμε όλο τον αφρό που δημιουργείται συνεχίζοντας την διαδικασία βρασμού για περίπου ακόμα 30 min).Σημειώστε πως συμπληρώνουμε το νερό που έχει εξατμιστεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στη συνέχεια εφόσον έχουμε πλύνει αρκετά καλά τα λαχανικά μας τα βάζουμε στην κατσαρόλα προσθέτοντας το λάδι, αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσουν.
Ο χρόνος υπολογίζεται από το αν έχουν βράσει καλά όλα τα υλικά μας.
Είναι πλούσια σε θρεπτική αξία και βιταμίνες και σημαντική στην υγιεινή διατροφή.
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε αρκετά καλά το μοσχάρι (κατά το βράσιμο αφαιρούμε όλο τον αφρό που δημιουργείται συνεχίζοντας την διαδικασία βρασμού για περίπου ακόμα 30 min).Σημειώστε πως συμπληρώνουμε το νερό που έχει εξατμιστεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στη συνέχεια εφόσον έχουμε πλύνει αρκετά καλά τα λαχανικά μας τα βάζουμε στην κατσαρόλα προσθέτοντας το λάδι, αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσουν.
Ο χρόνος υπολογίζεται από το αν έχουν βράσει καλά όλα τα υλικά μας.
Είναι πλούσια σε θρεπτική αξία και βιταμίνες και σημαντική στην υγιεινή διατροφή.
Κοτόσουπα Αυγολέμονο (Του Πετεινού το Ζουμί)
Υλικά: (Για 4 η 6 άτομα, ανάλογα με την όρεξη σας) 1 κοτόπουλο (κόκκορας, κότα, ο,τι θέλετε) 1 κρεμμύδι 6-8 πατάτες μέτριες 6-8 καρότα μαϊντανό 200 γραμ. κριθαράκι 2 αυγά τον χυμό ενός λεμονιού...
Φακές σούπα
Υλικά ½ κιλό φακές (ψιλές ή χοντρές ανάλογα την προτίμησή σας) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 ποτήρι νερού ντοματοχυμό 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο αλάτι 4-5 κόκκοι μαύρο χοντρό...
Ρεβίθια και άλλα
Υλικά (για τέσσερα άτομα): 1 κιλό ρεβίθια 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κούπα ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 1/4 κύβο ζωμού λαχανικών (προαιρετικά) Σόδα (σκόνη) Εκτέλεση: Κατ'αρχήν τα ρεβίθια πρέπει οπωσδήποτε να...