Εκτέλεση:
Τέλειο!
- Αλέθουμε το πεπόνι και παίρνουμε ένα φλυτζάνι.
- Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό διαλύουμε τα δύο φακελάκια ζελέ.
- Προσθέτουμε το φλυτζάνι με το αλεσμένο πεπόνι και ανακατεύουμε καλά.
- Χτυπάμε ένα φλυτζάνι κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την βάζουμε στο μείγμα. (αν θέλουμε βάζουμε ζάχαρη)
- Ανακατεύουμε απαλά και αφού γίνει ένα παχύρευστο μείγμα και το χύνουμε σε παραδοσιακή φόρμα κέικ (με τρύπα στην μέση).
- Αφήνουμε τουλάχιστον 24 ώρες.
Τέλειο!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...