Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε πρώτα το ταψί και μετά βουτυρώνουμε ένα ένα τα φύλλα σφολιάτας και τα τοποθετούμε στο ταψί σουρωμένα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω κάτω.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε το φύλλο μέχρι να δούμε ότι ψήθηκε. Μετά βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και περιχύνουμε με το ζαχαρούχο γάλα αραιωμένο, με δύο κουτάκια νερό από το ζαχαρούχο, σε ένα μπολ.
Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Όταν σερβίρουμε στο πιάτο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε πρώτα το ταψί και μετά βουτυρώνουμε ένα ένα τα φύλλα σφολιάτας και τα τοποθετούμε στο ταψί σουρωμένα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω κάτω.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε το φύλλο μέχρι να δούμε ότι ψήθηκε. Μετά βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και περιχύνουμε με το ζαχαρούχο γάλα αραιωμένο, με δύο κουτάκια νερό από το ζαχαρούχο, σε ένα μπολ.
Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Όταν σερβίρουμε στο πιάτο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...