Εκτέλεση:
Στρώνουμε τα φύλλα κρούστας μέσα σε ταψί "σουρωτά" αφού τα βουτυρώσουμε ένα ένα. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα και όλο το βούτυρο το οποίο το έχουμε πρώτα λιώσει μέσα σε τηγανάκι.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς Κελσίου) για 30 λεπτά της ώρας.
Αφού διαλύσουμε το ζαχαρούχο γάλα με το νερό, περιχύνουμε τα ψημένα φύλλα και ξαναψήνομαι για αλλά 20 λεπτά της ώρας.
Αφού ψηθεί και έχει πιει όλο το γάλα, κόβουμε και πασπαλίζουμε με την άχνη και την κανέλα.
Καλή Επιτυχία!
Στρώνουμε τα φύλλα κρούστας μέσα σε ταψί "σουρωτά" αφού τα βουτυρώσουμε ένα ένα. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα και όλο το βούτυρο το οποίο το έχουμε πρώτα λιώσει μέσα σε τηγανάκι.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς Κελσίου) για 30 λεπτά της ώρας.
Αφού διαλύσουμε το ζαχαρούχο γάλα με το νερό, περιχύνουμε τα ψημένα φύλλα και ξαναψήνομαι για αλλά 20 λεπτά της ώρας.
Αφού ψηθεί και έχει πιει όλο το γάλα, κόβουμε και πασπαλίζουμε με την άχνη και την κανέλα.
Καλή Επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...