Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αυγό με τη ζάχαρη και τη βανίλια έως ότου αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το αλεύρι και το baking. Στο τέλος βάζουμε την τρούφα και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το μίγμα σε μικρά φορμάκια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ανακατεύουμε το αυγό με τη ζάχαρη και τη βανίλια έως ότου αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το αλεύρι και το baking. Στο τέλος βάζουμε την τρούφα και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το μίγμα σε μικρά φορμάκια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...