ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS
ΝΤΙΠ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
Υλικά:
- 2 κουταλιές της σούπας βιτάμ με γιαούρτι
- 5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- σκόρδο σε σκόνη (περίπου μία πρέζα)
- αλάτι
- λευκό πιπέρι
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε το βιτάμ, τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Συνοδεύται με φρέσκο ψωμί ή ακόμη καλύτερα με γαλλική μπαγκέτα.
Είναι πανεύκολο και νοστιμότατο... Άντε να δούμε ποιοι και πόσοι θα το δοκιμάσουν :D
Σε ένα μπολ βάζουμε το βιτάμ, τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Συνοδεύται με φρέσκο ψωμί ή ακόμη καλύτερα με γαλλική μπαγκέτα.
Είναι πανεύκολο και νοστιμότατο... Άντε να δούμε ποιοι και πόσοι θα το δοκιμάσουν :D
Μπεσαμέλ
Μπεσαμέλ ΥΛΙΚΑ (μεγάλο ταψί) 1 lt. Γάλα 9 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 4 αυγά 1 φλιτζάνι λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κρύο γάλα ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια σε...
Ντιπ φέτας με ούζο
Υλικά 400 γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ούζο λίγο τριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε τη φέτα σε παγωμένο νερό και αφήστε τη στο ψυγείο για κανά μισάωρο. Οταν περάσει...
Σάλτσα Βινεγκρέτ
Πρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η βινεγκρέτ αντίθετα με το λαδόξιδο...