ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS
ΝΤΙΠ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

 

Υλικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας βιτάμ με γιαούρτι
  • 5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • σκόρδο σε σκόνη (περίπου μία πρέζα)
  • αλάτι
  • λευκό πιπέρι
Δυσκολία
μικρή
Είδος
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε το βιτάμ, τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Συνοδεύται με φρέσκο ψωμί ή ακόμη καλύτερα με γαλλική μπαγκέτα.

Είναι πανεύκολο και νοστιμότατο... Άντε να δούμε ποιοι και πόσοι θα το δοκιμάσουν :D

ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS

Μπεσαμέλ

Μπεσαμέλ ΥΛΙΚΑ (μεγάλο ταψί) 1 lt. Γάλα 9 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 4 αυγά 1 φλιτζάνι λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κρύο γάλα ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια σε...

ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS

Ντιπ φέτας με ούζο

Υλικά 400 γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ούζο λίγο τριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε τη φέτα σε παγωμένο νερό και αφήστε τη στο ψυγείο για κανά μισάωρο. Οταν περάσει...

ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS

Σάλτσα Βινεγκρέτ

Πρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η βινεγκρέτ αντίθετα με το λαδόξιδο...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ