ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΙΠΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
Ανακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα του.
Φυσικά προσθέτετε, αφαιρείτε ότι και όσο θέλετε ή χρησιμοποιείτε τα ντρεσινγκς σε διαφορετικά πιάτα ανάλογα τις γευσιγνωστικές επιθυμίες και αναζητήσεις σας.
Για Σαλάτες με Φρούτα, Τυρί και Λαχανικά
Υλικά:
Υλικά:
Για Σαλάτες με Λαχανικά (ντομάτες, καρότα, αγγούρι, πιπεριά κτλ)
Υλικά:
Υλικά:
Για Σαλάτες με Λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, πιπεριές, μπρόκολο κτλ)
Υλικά:
Υλικά:
Για Σαλάτες με Κρέας και Λαχανικά (κοτόπουλο, μαρούλι, μπέικον, λάχανο, κτλ)
Υλικά:
Υλικά:
Υλικά:
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Είναι δοκιμασμένα απο μένα, ελπίζω να σας αρέσουν.
Μπεσαμέλ
Μπεσαμέλ ΥΛΙΚΑ (μεγάλο ταψί) 1 lt. Γάλα 9 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 4 αυγά 1 φλιτζάνι λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κρύο γάλα ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια σε...
Ντιπ φέτας με ούζο
Υλικά 400 γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ούζο λίγο τριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε τη φέτα σε παγωμένο νερό και αφήστε τη στο ψυγείο για κανά μισάωρο. Οταν περάσει...
Σάλτσα Βινεγκρέτ
Πρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η βινεγκρέτ αντίθετα με το λαδόξιδο...