από
evia
ΣΥΝΤΑΓΕΣ PHILADELPHIA
ΠΑΓΩΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΤΣΙ
Υλικά:
- 8 ροδάκινα μέτρια
- 1 κουτί κομπόστα λίτσι(500γρ.)
- 1 κουπάκι philadelphia light
- 1 κουταλάκι βανίλια
Εκτέλεση:
Βουτίξτε τα ροδάκινα σε νερό που βράζει για ένα λεπτό. Ξεφλουδίστε και κόψτε τα. Βάλτε τα στο μπλέντερ μαζί με τα λίτσι, το χυμό, τη βανίλια και το philadelphia.
Όταν πολτοποιηθούν, βάζετε το μίγμα σε μηχανή παγωτού και χτυπήστε ανάλογα με τις οδηγείες της μηχανής. Αν δεν έχετε μηχανή, βάλτε το σε ρηχό τάπερ και κάθε μισή με μια ώρα βγάλτε το από την κατάψυξη και ξύστε το με πηρούνι.
Βουτίξτε τα ροδάκινα σε νερό που βράζει για ένα λεπτό. Ξεφλουδίστε και κόψτε τα. Βάλτε τα στο μπλέντερ μαζί με τα λίτσι, το χυμό, τη βανίλια και το philadelphia.
Όταν πολτοποιηθούν, βάζετε το μίγμα σε μηχανή παγωτού και χτυπήστε ανάλογα με τις οδηγείες της μηχανής. Αν δεν έχετε μηχανή, βάλτε το σε ρηχό τάπερ και κάθε μισή με μια ώρα βγάλτε το από την κατάψυξη και ξύστε το με πηρούνι.
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
5 κρόκοι αυγών 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 500 γρ. τυρί Μασκαρπόνε ή Φιλαδέλφεια 2 πακέτα σαβαγιάρ του FORNO BONOMI 2 κούπες τσαγιού καφέ εσπρέσσο 4 κουταλιές σούπας ρούμι κακάο VAN HOUTEN...
Πατέ με καπνιστό σολομό
Υλικα για 4 200 γρ. καπνιστό σολομό 100 γρ. τυρί κρέμα Light 1 κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζετε τη φλούδα από τα λεμόνια και την κρατάτε για το γαρνίρισμα. Στίβετε το χυμό των λεμονιών....
Scones (Ψωμάκια με γιαούρτι)
Υλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/4 κουτ. γλυκού διτανθρακική σόδα (σκόνη) αλάτι 50 γραμ. βούτυρο Meggle 150 γραμ. τυρί κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι 3 κουτ. σούπας γάλα φρέσκα φρούτα για...