Διαδικασία:
- Θρυματίζουμε το τυρί σε ένα σκεύος, ρίχνουμε λίγο - λίγο το λάδι και λιώνουμε το τυράκι ανακατεύοντας καλά.
- Ψιλοκόβουμε τις ελιές και λίγο από την ντομάτα και αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και το ταμπάσκο (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λίγο ξύδι, έτσι ο μεζές παραμένει πικάντικος αλλά όχι καυτερός).
- Αφαιρούμε από τις πιπεριές το πάνω μέρος και τα σποράκια τους. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα του τυριού και "κλείνουμε" τις πιπεριές με ένα κομάτι χοντρούτσικης φλούδας από την ντομάτα.
- Ψήνουμε σε φούρνο (εγώ τις κάνω στη σχάρα) εως ότου να ψηθούν οι πιπεριές.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...