Εκτέλεση:
- Καθαρίζω τα πράσα αφήνοντας μόνο το άσπρο μέρος, το οποίο κόβω σε δύο κομμάτια.
- Βράζω τα πράσα, το καρότο και το αυγό, προσθέτω λίγο αλάτι (εγώ το ξεχνάω πάντα).
- Τοποθετώ τα πράσα σε πιατέλα και τα αφήνω να κρυώσουν.
- Κόβω σε όσο μπορώ μικρότερα κυβάκια το βρασμένο καρότο, το αυγό, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο. (Θέλει μαστοριά , εγώ τα βάζω στο μπλέντερ πάντως).
- Ανακατεύω τα παραπάνω σε ένα μπωλ και προσθέτω το λάδι και το ξύδι, δοκιμάζω και προσθέτω αλάτι ανάλογα με γούστο.
- Περιχύνω τα πράσα μέσα στην πιατέλα και τα αφήνω 30 λεπτά περίπου.
Καλή όρεξη.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...