Για το χυλό:
Πρώτα απ' όλα κάνουμε τον χυλό, και τον αφήνουμε για τουλάχιστον δυο ώρες.
Κόβουμε τον μπακαλιαριο σε μικρα κυβάκια. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τον μαϊντανό.
Βγάζουμε τον χυλό από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα τον μπακαλιάρο, την πιπεριά, το μαϊντανό και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε απαλά και παίρνουμε κουταλιά - κουταλιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Υπέροχος μεζές. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού μπύρα
Πρώτα απ' όλα κάνουμε τον χυλό, και τον αφήνουμε για τουλάχιστον δυο ώρες.
Κόβουμε τον μπακαλιαριο σε μικρα κυβάκια. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τον μαϊντανό.
Βγάζουμε τον χυλό από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα τον μπακαλιάρο, την πιπεριά, το μαϊντανό και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε απαλά και παίρνουμε κουταλιά - κουταλιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Υπέροχος μεζές. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...