Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις σαρδέλες και βγάζετε το κόκκαλο.
Τις τοποθετητε σε ένα ταψί ανοιχτές με το ψαχνό προς τα επάνω.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το μαϊντανό, τα τοποθετητε επάνω και τα αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε και λίγο λαδάκι και ψήνετε στους 180 για 20 λεπτά με μιση ώρα περίπου.
Σε ένα σέικερ βάλτε 4 κ.σ. μουστάρδα, 4 κ.σ. λάδι, το χυμό ενός λεμονιού, ανακινήστε και περιλούστε από πάνω στις σαρδέλες.
Καθαρίζετε τις σαρδέλες και βγάζετε το κόκκαλο.
Τις τοποθετητε σε ένα ταψί ανοιχτές με το ψαχνό προς τα επάνω.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το μαϊντανό, τα τοποθετητε επάνω και τα αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε και λίγο λαδάκι και ψήνετε στους 180 για 20 λεπτά με μιση ώρα περίπου.
Σε ένα σέικερ βάλτε 4 κ.σ. μουστάρδα, 4 κ.σ. λάδι, το χυμό ενός λεμονιού, ανακινήστε και περιλούστε από πάνω στις σαρδέλες.
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...