Εκτέλεση:
Βάζετε σε μια λεκάνη το βούτυρο με τη ζάχαρη. Μετά ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε όλα μαζί. Ρίχνετε τη σοκολάτα και χτυπάτε το μείγμα για 3 λεπτά.
Προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Στη συνέχεια στρώνετε τη ζύμη σε ταψάκι βουτυρωμένο και αλευρωμένο και το ψήνετε στους 220ο C για 40 λεπτά περίπου.
Όταν ψηθεί η πίτα, τη βάζετε σε μια πιατέλα και την πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη.
Βάζετε σε μια λεκάνη το βούτυρο με τη ζάχαρη. Μετά ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε όλα μαζί. Ρίχνετε τη σοκολάτα και χτυπάτε το μείγμα για 3 λεπτά.
Προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Στη συνέχεια στρώνετε τη ζύμη σε ταψάκι βουτυρωμένο και αλευρωμένο και το ψήνετε στους 220ο C για 40 λεπτά περίπου.
Όταν ψηθεί η πίτα, τη βάζετε σε μια πιατέλα και την πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...