Εκτέλεση:
- Βάζετε σε ένα τηγάνι tefal το σπανάκι μαζί με το μπέικον ψιλοκομμένο, το βιτάμ, αλάτι και πιπέρι.
- Όταν απορροφήσει όλο το νερό του το σπανάκι, το ανακατεύετε με τα μισά τυριά και τη μπεσαμέλ.
(Δε δίνω οδηγίες πώς να φτιάξετε μπεσαμέλ, όσοι δε γνωρίζουν θα βρούν τη συνταγή για μπεσαμέλ στο site).
- Σε ένα πυρέξ που το έχετε βουτυρώσει ελαφρά και το έχετε πασπαλίσει με λίγη τριμμένη φρυγανιά, ρίχνετε το μείγμα του σπανακιού. Βάζετε μία στρώση ζαμπόν, από πάνω το υπόλοιπο σπανάκι και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα τυριά.

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...