Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα σωτάρουμε το κοτόπουλο το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια (σε μπουκιές) στο λάδι.
Αφού πάρει χρώμα ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό, αλάτι-πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.
Όταν το κοτόπουλο μαλακώσει, ανοίγουμε τη γλυκόξινη σάλτσα και τη ρίχνουμε όπως είναι στην κατσαρόλα.
Βράζουμε τη σάλτσα και το κοτόπουλο για 15-20' και είναι έτοιμο το φαγητό.
Σε κατσαρόλα σωτάρουμε το κοτόπουλο το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια (σε μπουκιές) στο λάδι.
Αφού πάρει χρώμα ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό, αλάτι-πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.
Όταν το κοτόπουλο μαλακώσει, ανοίγουμε τη γλυκόξινη σάλτσα και τη ρίχνουμε όπως είναι στην κατσαρόλα.
Βράζουμε τη σάλτσα και το κοτόπουλο για 15-20' και είναι έτοιμο το φαγητό.
Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...
Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....